Öland 2016, dag 4

Dagen idag gav inte mindre än 3 kryss, stjärtand, svartsnäppa och mindre skrikörn, vackra fåglar allihopa när man skådar dem i tuben men tyvärr inga foton då avståndet var alldeles för stort. Med denna  värme  som varit de senaste dagarna har det även varit svårfotograferat på grund av värmedaller, exempel på hur ett foto taget i värmedaller kan se ut ser ni nedan på den vackra fjällpiparen, ser mer ut som en akvarellmålning än ett foto.

En vacker stenskvätta poserade fint en stund vilket gav mig åtminstone en duglig bild av dagens fotande.

 

Fjällpipare i värmedaller

Fjällpipare i värmedaller

Stenskvätta

Stenskvätta

Sjörök över Sebybadet

Sjörök över Sebybadet

Det här inlägget postades i Fåglar, Öland. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *