Fint besök i stan…

På väg hem från jobbet såg jag något som hastigast i ögonvrån, trodde knappt mina ögon, en gråhäger stod på en avsats vid strömmen bara några meter framför mig. Jag tackade min lyckliga stjärna för beslutet i morse att ta med mig kameran till jobbet för trots det riktigt dåliga ljuset och lååånga slutartider (1/8 1/15 och 1/20) och högt iso (6400 och 12800) så lyckades jag få några bilder som i alla fall  jag tycker är HELT ok, kanske är jag mer förlåtande då jag så länge velat se en häger på nära håll. Hade ju inte mitt riktiga tele på kameran, tyvärr, men å andra sidan är det så tungt så jag tror aldrig jag hade orkat hålla det tillräckligt stadigt för de här slutartiderna.

Han betraktade mig lugnt men höll ett stadigt öga på mig och mina förehavanden och trots att folk som dundrade förbi så stannade han snällt kvar..

gråhäger-på-besök-268

gråhäger_MG_0272

gråhäger-284

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Fåglar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fint besök i stan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *