Besök vid fågelmatningen

Som en blixt från klar himmel kom den, småfåglarnas skräck sparvhöken, den dundrade fram emot matningen och satte kurs mot en av småfåglarna som snabbt som ögat drog iväg mot den skyddande skogen, den här gången klarade den sig med nöd och näppe! Sparvhöken gjorde en snabb gir och landade i en tall. Trots att jag satt med kameran i handen så hann jag inte ta någon bild på själva jakten, som var över på mindre än fem sekunder, men ett par bilder på den vackra rovfågeln fick jag när den vilade ut några sekunder innan den drog in i skogen igen.

Sparvhök

Sparvhök

Det här inlägget postades i Fåglar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Besök vid fågelmatningen

  1. Maria Unnervik skriver:

    Vilken dramatik! Jättefin bild, antar att kameran är ok nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *