Dagens quiz; Ser ni nattskärran?

Nattskärran, väl kamoflerad

Nattskärran, väl kamoflerad

Jo, det tror jag nog att ni gör, men för att se den ordentligt så klicka på bilden. Nattskärran är så trygg i sin kamoflage-dräkt att du måste vara på väg att trampa på den innan den drar iväg… På det undre kortet har jag promenerat runt och står bakom muren och nattskärran, jag står bara ett par meter ifrån och den visar inte med en rörelse att den noterat min närvaro förutom att ögat öppnats ett par mm. Hela dagen satt den där och den satt där helt orörlig, som namnet antyder så är den aktiv på natten.

 

Nattskärran sitter helt stilla, men den har full koll.

Nattskärran sitter helt stilla, men den har full koll.

Det här inlägget postades i Fåglar, Öland. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *