Imponerande köksöar med inbyggt handfat

Image

Letar du efter en? imponerande köksö omedelbart inbyggt handfat? Sök inte längre! Upptäck senaste trenderna i att designa att förvandla ditt kök till ett Högre nivå att lyfta. Låt dig inspirera och gör ditt kök till det enda showpiece från ditt hus.

Dela upp din ö i segment

Är du osäker på hur du ska ordna din köksö? Tänk på de uppgifter du behöver utföra i köket och gör plats för var och en av dem. På grund av dig köksö Genom att dela upp det i olika ”aktivitetszoner” säkerställer du att du har tillräckligt med utrymme för att förbereda, laga mat och städa bekvämt.

Välj en slående kran

Din diskbänk kommer sannolikt att vara på din ö, men din kran kommer att höja sig över den och vara en av de mest synliga accenterna i ditt kök. Hoppa över det klassiska statement-handfatet och satsa på en showstopper av en kran. Eftersom kranar finns i olika stilar, former och ytbehandlingar kommer du inte ha några problem att hitta en som är värd att köpa.

Unna dig två olika handfat

Varför begränsa dig till bara ett handfat? Om ditt kök är fullt av bänkutrymme kan två diskhoar göra matlagningen mycket enklare. Placera en diskho på din köksbänk och en annan på din ö. Du kommer att tacka dig själv nästa gång du behöver en kastrull med vatten eller lagar mat med en vän.

Välj en ö med gott om förvaringsutrymme

Förvaring under diskbänken är viktigt, så se till att du väljer en ö med massor av lådor och skåp. Detta är särskilt viktigt om din ö diskbänk är den enda diskbänken i ditt kök. Efter att du har lagt undan allt på ett praktiskt ställe har du rengöringsmedel och diskmedel inom räckhåll, så du slipper förvara dem bredvid maten.

CZYTAJ  Balkongen är full av pallar: en av de mest praktiska idéerna som kommer att inspirera dig

Välj ett handfat som passar din palett

En fantastisk diskho tillför både funktionalitet och stil till ditt kök, så välj inte bara den första diskbänken du ser. Få en överblick över din färgpalett och välj ett handfat som passar bra – oavsett om det betyder att du väljer ett ovanligt material som koppar eller sten, eller håller dig till något klassiskt som rostfritt stål eller porslin.

Tänk om din belysningsinställning

I de flesta kök är taklampor det perfekta tillägget ovanför en ö. Du kan alltid göra något ovanligt, som att utelämna den segmenterade belysningen och hänga lampor i mitten av rummet.

Håll diskbänken nära din spis

Har man två olika öar kan det vara svårt att avgöra vilken ö som ska få diskbänken. Ett proffstips? Bygg diskbänken på ön närmast din spis. Närheten gör det enkelt att fylla dina kastruller med vatten när du gör pasta eller kokar ägg.

Ha kul med dina arbetsblad

Vem säger att din ö måste matcha resten av ditt kök? Måla dina ö-skåp i en slående färg, eller investera i en vattenfallsbänkskiva av slående material.

Maximera utrymmet med ett dubbelt handfat

Om du har en ovanligt lång ö, koppla ihop den med ett överdimensionerat handfat. Diskbänken ger dig gott om plats att skölja disk och förbereda ingredienser, och kommer att se mer hemma på din ö än en mindre diskbänk skulle göra.

Förvandla din ö till ett matlagningscentrum

Varför stanna vid att bygga ett handfat på din ö? Om du har utrymme för det, förvandla din ö till ett fullfjädrat matlagningscentrum. Utrusta din ö med ett handfat och en spis, och ägna resten av dina diskar till förberedelser och städning.

CZYTAJ  Idéer för omläggning av köksskåp

Installera en utdragbar kran

De bästa blandarna tillför funktionalitet och stil till ditt kök, och om du letar efter funktionalitet är utdragbara kranar svåra att slå. Utdragbara kranar sträcker sig flexibelt och rör sig runt och når varje hörn av din diskbänk. Detta gör det lättare att diska, skölja ingredienser och hålla diskbänken ren.

Bygg ditt handfat i slutet av din ö

När du designar en köksö med diskho är det frestande att placera din diskbänk i mitten av din ö. Men andra platser är också vettiga. Genom att placera din diskbänk i slutet av din ö kan du frigöra halva din ö för sittplatser, separera din matplats och din matlagningsplats.

Potreste essere interessati anche a