De 10 badrumsfärgerna som inredningsarkitekter svär vid

ontdek de 10 badkamer verfkleuren waar binnenhuisarchitecten bij zweren. creëer een stijlvolle en ontspannende badkamer met deze aanbevolen verfkleuren.

Letar du efter det perfekta sättet att förvandla ditt badrum till en lugn och stilfull oas? Att välja rätt färg kan göra en enorm skillnad. I den här artikeln avslöjar vi de topp 10 badrumsfärger som inredningsarkitekter rekommenderar. Dessa färger är inte bara trendiga, utan bidrar också till en känsla av lugn och lyx i ditt badrum. Oavsett om du är ett fan av ljusa och livliga färger eller föredrar mjuka och neutrala toner, kommer dessa noggrant utvalda paletter att inspirera dig att förvandla ditt badrum till en vacker oas. Låt oss upptäcka färgerna som kan förvandla ditt badrum till en riktig inredningsarkitekts dröm!

Benjamin Moores vita duva – en mjuk vit

Enligt ledande inredningsarkitekter är White Dove av Benjamin Moore ett toppval för badrum. Denna mjuka, varmvita nyans harmoniserar vackert med naturligt ljus och ger ett fräscht, lugnt utseende. Den är perfekt för att skapa en lugn och inbjudande atmosfär.

Farrow & Ball’s Stiffkey Blue – Djup och dramatisk

Stiffkey Blue från Farrow & Ball är känt för sin djupa, indigoblå färg som ger badrummet en touch av elegans och djup. Perfekt för dig som vill göra ett uttalande eller skapa en samlingspunkt bakom ett fristående bad- eller duschrum.

Sherwin-Williams havssalt – lugnande och lugnande

Sea Salt från Sherwin-Williams är en ljusgrön färg som utstrålar lugn och ro. Denna nyans är särskilt effektiv i badrum med mycket naturligt dagsljus och ger en fräsch, luftig atmosfär till rummet.

Benjamin Moores Hale Navy – Klassisk mörkblå

Hale Navy är en tidlös klassiker som används av många designers för en snygg, nautisk look. Denna mörka blå nyans är idealisk för större badrum eller som accentfärg mot en övervägande ljus interiör.

CZYTAJ  Vill du förvandla ditt vardagsrum till en mysig oas? Så här gör du!

Farrow & Ball’s Sulking Room Pink – subtilt och stämningsfullt

Det här är inte vilken rosa färg som helst; Sulking Room Pink från Farrow & Ball har en unik, dämpad ton som ger värme och mjukhet till badrummet. Den kombineras vackert med marmor och metallaccenter för en lyxig look.

Benjamin Moores Palladian Blue – Lätt och luftig

Palladian Blue är en mjuk, himmelsblå som ger en känsla av rymd och öppenhet till mindre badrum. Denna färg fungerar bra i kombination med vita och grå toner för en ren och fräsch design.

Behrs svarta magi – modern och djärv

Svart i ett badrum är ett djärvt val som, om det görs rätt, kan ge ett unikt, modernt utseende. Black Magic från Behr rekommenderas starkt för moderna utrymmen och används ofta för att skapa kontrast med ljusa färger och armaturer.

Sherwin-Williams Alabaster – Mjuk och neutral

Alabaster från Sherwin-Williams är en ljus, neutral nyans som skapar en fridfull och lugn atmosfär. Dess mångsidighet gör att den kan användas i praktiskt taget alla inredningsstilar, från modern till klassisk.

Benjamin Moores Metropolitan – Elegant Grey

Metropolitan av Benjamin Moore är en raffinerad grå färg som erbjuder den perfekta balansen mellan värme och modernitet. Denna färg ser bra ut i minimalistiska, moderna badrum.

Farrow & Ball’s Cornforth White – mångsidig och tidlös

Cornforth White är en riktig favorit bland de gråa och erbjuder en subtil, varm look utan den kyliga undertonen av många andra gråa. Den kan enkelt kombineras med både ljusa färger och andra neutrala nyanser.

Zawartość

CZYTAJ  Viktorianskt inspirerade sovrumsidéer som känns klassiska men ändå moderna

Potreste essere interessati anche a

  • Mottagning
  • HEM
  • De 10 badrumsfärgerna som inredningsarkitekter svär vid