Dessa 10 spektakulära pooldesigner kommer att få din bakgård att kännas som en utväg

Image

A simbassäng på bakgården är en dröm för många. Det ger inte bara kyl- varma dagar, men kan också vara en touch av lyx i avslappning lägga till ditt bostadsutrymme. Här är tio spektakulära pooldesigner som får din bakgård att kännas som en tillflykt

Infinitypooler

A oändlighetsbassäng, även känd som en infinity pool, skapar illusionen av att vattnet fortsätter i det oändliga. Den här typen av pool är perfekt för hem med vacker utsikt, som på en kulle eller vid havet. Poolkanten verkar försvinna i horisonten, vilket ger en hisnande effekt.

Naturliga simbassänger

Naturliga pooler är designade för att se ut som dammar eller sjöar. De använder växter och biologiska filter för att hålla vattnet rent, vilket gör dem mer miljövänliga än traditionella simbassänger. Dessa pooler passar perfekt i en trädgård med mycket grönska och ger ett rustikt utseende.

Inomhuspooler

För den som vill bada året runt är en inomhuspool det perfekta valet. Dessa pooler kan integreras i ditt hus eller i en separat struktur i trädgården. Med värme och belysning kan du njuta av ett dopp även kalla vinterkvällar.

Simdammar

Simdammar kombinerar estetiken hos en naturlig damm med funktionaliteten hos en simbassäng. De har ofta grunda områden med vattenväxter och djupare områden för bad. Denna typ av pool lockar också vilda djur som fåglar och fjärilar, vilket bidrar till den biologiska mångfalden i din trädgård.

Takpooler

Om du har begränsat utrymme på din bakgård, överväg en takpool. Dessa pooler erbjuder inte bara en plats att bada på, utan också en spektakulär utsikt över det omgivande området. Takpooler är särskilt populära i stadsområden där det är ont om utomhusutrymmen.

CZYTAJ  Är det dags att säga hejdå till dessa irriterande färger?

Lagunpooler

Lagunpooler har organiska former och oregelbundna kanter som påminner om naturliga laguner. De kan kompletteras med stenar, vattenfall och frodiga planteringar för att skapa en tropisk atmosfär. Denna typ av pool är idealisk för dem som gillar ett exotiskt utseende.

Avsvalkningspooler

Avsvalkningspooler är små, djupa pooler som är perfekta för små trädgårdar eller innergårdar. De ger förfriskningar utan att ta mycket plats. Avsvalkningspooler kan också utrustas med hydroterapistrålar, vilket gör dem både avkopplande och funktionella.

Varvpooler

För den seriösa simmaren är en simbassäng det bästa valet. Dessa långa, smala pooler är designade för varvsimning och ger gott om utrymme för träning. Lap pooler kan också kombineras med andra funktioner, såsom spa eller grunda lekområden för barn.

Simbassänger med glasväggar

En pool med glasväggar tillför ett modernt och lyxigt inslag till din trädgård. De transparenta väggarna ger en känsla av öppenhet och gör det möjligt att njuta av vattnet från husets olika vinklar. Denna typ av pool är särskilt imponerande när den är upplyst på natten.

Tematiska pooler

Tematiska pooler är designade kring ett specifikt tema eller koncept. Tänk på piratskepp för barn, grekiska tempel eller till och med undervattensgrottor. Dessa pooler erbjuder inte bara simning utan även underhållning och äventyr för hela familjen.

 • Infinitypooler: Skapar en illusion av oändlighet.
 • Naturliga pooler: Miljövänlig och rustik.
 • Inomhuspooler: Lämplig för alla årstider.
 • Simdammar: Kombination av damm och pool.
 • Takpooler: Idealisk för stadsområden.
 • Lagunpooler: Tropiskt utseende med organiska former.
 • Avsvalkningspooler: Liten men uppfriskande.
 • Varvpooler: Perfekt för simrundor.
 • Pooler med glasväggar: Modernt och lyxigt.
 • Tematiska pooler: För underhållning och äventyr.
CZYTAJ  Imponerande köksöar med inbyggt handfat

Välj den design som bäst passar din stil och behöver förvandla din bakgård till en lyxig resort som du kan njuta av varje dag.

Potreste essere interessati anche a

 • Mottagning
 • DECO
 • Dessa 10 spektakulära pooldesigner kommer att få din bakgård att kännas som en utväg