Imponerande sovrumslayouter godkända av designers

indrukwekkende slaapkamerindelingen goedgekeurd door designers - ontdek de beste slaapkamerindelingen ontworpen door professionals en goedgekeurd door designers.

Välkommen till artikeln vi pratar om imponerande sovrumslayouter som har godkänts av designers! Letar du efter inspiration till din sovrum? Se då till att fortsätta läsa kreativ i stiliga idéer som kommer att förvandla ditt sovrum till ett drömutrymme.

Primärsviten med sittgrupp

Ditt sovrum kallar och längtar efter lite kärlek. Medan vi ofta tvångsmässigt inreder (och ominreder och dekorerar om igen) resten av våra hem, blir sovrum ofta kvar. Det kan bero på att de är mer privata och mindre sedda av besökare, eller för att huvudaktiviteten i det här rummet såklart är sömn.

Att arrangera om ditt sovrum kan förbättra ditt humör och sömncykel, så det finns ingen anledning att inte optimera detta utrymme som resten av ditt hem. Oavsett om du har att göra med en konstig layout eller en litet utrymme, det finns många sätt att förbättra det. Vi bad två av våra favoritdesigners, Aly Morford och Leigh Lincoln från Pure Salt Interiors, att dela med sig av sina insikter om sovrumslayouter som de använder om och om igen.

In-och-ut primära sovrummet

Att designa ett rum omgivet av dörrar på tre sidor kan vara knepigt, men slutresultatet är värt ansträngningen. ”Även om vi inte arbetade med en stor golvyta här, var utsikten utanför detta primära sovrum storslagen,” minns Morford. Genom att använda taklampor maximerade vi det funktionella utrymmet i rummet. Slutresultatet är en luftig och öppen oas!

De Kinder Bunkhouse

Denna dubbla layout är byggd för de mest minnesvärda övernattningarna och är lika lämplig för växande barn som för gäster. ”Detta är kundens fritidshus, så varje rum måste designas med ytterligare gäster i åtanke”, säger Morford. Genom att lägga till en våningssäng maximerades sovutrymmet, medan minimalistisk inredning undvek visuell röran.

CZYTAJ  Vad är hemligheten med att göra ditt vardagsrum omedelbart inbjudande? Upptäck det nu!

Den lilla och symmetriska primärsviten

Att ge en primär svit en kunglig känsla samtidigt som den har begränsade kvadratmeter är inte alltid lätt, men återigen påpekar Pure Salts designers att mindre är mer. ”Det här primära sovrummet var en rolig utmaning eftersom vi arbetade med ett särskilt litet utrymme,” förklarar Lincoln.

The Open Walking Space

I det här sovrummet hade vi en bra planlösning och väldigt öppet flöde mellan balkongen och de primära badrumsytorna. Det var viktigt att hålla passagen till balkongen öppen och oavbruten, vilket resulterade i en rymlig och generös passage mellan sängen och TV:n.

Härdfunktionen

När ett rum har så mycket underbar historisk karaktär är det bara rätt att utnyttja det till sin fulla potential. ”Det här projektet var en rolig utmaning”, säger Lincoln. ”Vi ville se till att några av rummets signaturdesignelement, såsom spiselkransen, skulle vara tydligt synliga.”

Hörnentrén

En vinklad entré i hörnet skapar ett oväntat flöde i det här sovrummet, men lyckligtvis räckte ytorna för att förhindra att flera möbler blev ett hinder. ”Varje sovrum med högt i tak förtjänar möbler och dekorationer som firar detta!” säger Morford.

Barnens kommandocentral

Ett bevis på att ett litet utrymme fortfarande kan ha en stor wow-faktor. ”Detta är förmodligen ett av våra favoritbarnrum vi har designat hittills”, säger Lincoln. ”Våra kunder ville ha något unikt för sin son för att göra hans rum speciellt.”

Att lägga till ett pegboard-system ger extra väggförvaring och ett inbyggt skrivbord utan att behöva proppa en massa möbler på ett litet utrymme, vilket resulterar i ett otroligt svalt rum som fortfarande känns öppet och luftigt.

CZYTAJ  Skapa det perfekta sovrummet med Feng Shui: tips för optimal energi

Potreste essere interessati anche a